Cukrářská výroba a kurzy svatebních a narozeninových dortů, zakusků a dezertů
Vyrábím z kvalitních a surovin vlastních receptur, které vycházejí z klasických prvorepublikových postupů. Inspiraci hledám též ve francouzské cukrařině. Dorty, zákusky a dezerty lze přizpůsobit pro celiaky i diabetiky. Suroviny vysoké jakosti zajistí kvalitu cukrářských výrobků a jejich lahodnou chuť.
Máte zájem dozvědět a naučit se více o cukrářské výrobě?
Cukrářské výrobě se věnuji od roku 2000. Specializuji se na slavnostní dorty, dezerty, zákusky a to především svatební a narozeninové ze specifických, kvalitních ingrediencí a originálních cukrářských dekorací. Pro své zkušenosti jsem zavítala nejen do luxusních cukrářských provozoven a na světové soutěže (člen regionálního pražského kuchařskoho a cukrářskeho teamu), ale i do zahraničí a to především Francie, která je kolébkou cukrářské produkce. Sleduji moderní světové trendy a naštěvuji celosvětově známé cukrářské výstavy a veletrhy. Díky mnohaleté cukrářské praxi jsem v roce 2007 začala provozovat cukrářské kurzy.
2011 - 2012 - šéfcukrář - La Degustation Bohéme Bourgeouise, 1 Michelin star restaurant (Ambiente)
2005 – 2006 - stáž v rodinné cukrárně na jihu Francie - J.F. & Nadine Musso, Patisserie – chocolaterie La Provensal - výroba dezertů, pečiva, čokoládových bonbónů a cukrovinek dle tradičních francouzských receptur a technologií
2000 – 2008 - aktivní spolupráce s cukrářským studiem Mirky Slavíkové